Chris van Andel


Meer informatie over Chris van Andel. Wil je een afspraak maken met Chris of een offerte opvragen? Neem contact op via de offerte of contactpagina.

Vakman

Door 25 jaar ervaring is Chris met recht een traditionele vakman te noemen. Chris kiest voor kwaliteit boven kwantiteit.

Onafhankelijk

Chris werkt onafhankelijk en zonder inmenging van leveranciers. Hij kan daardoor altijd objectief het beste advies geven.

Advies op maat

Chris denkt met je mee en adviseert hoe je tot het beste resultaat kan komen. Denk hierbij aan zowel praktisch als visueel advies.

Geschiedenis

Chris van Andel is in 1991 gestart als ondernemer en heeft inmiddels 25 jaar ervaring en expertise opgedaan. Chris is werkzaam in de interieurbouw en maritiem timmerwerk. Door de grote verscheidenheid aan projecten waaraan Chris heeft gewerkt heeft hij een goed oog voor detail en praktische oplossingen.

Werkwijze

Chris werkt zelfstandig en heeft daardoor altijd direct contact met jou als klant. Chris gebruikt zijn ervaring en expertise om ieder afzonderlijk project zo kundig mogelijk in te vullen. Chris adviseert, denkt met je mee en richt zich altijd op het best mogelijke resultaat voor jou als klant.

Eiken keuken
  • Keuken
  • Opbergruimte
Landelijke keuken en servieskast
  • Keuken
  • Meubels
  • Traprenovatie

Afspraak maken of offerte opvragen?

Chris geeft je graag alle info die je zoekt

Offerte opvragen