The Nordic - Simple Branding

Bergruimte op maat

Voor deze nieuwbouwwoning heeft Chris op creatieve wijze in diverse kamers de nodige opbergruimte gecreëerd. Dit alles op maat, want de woning heeft diverse schuine vlakken en in stijl met de uitstraling van het interieur. Bij het maken van de kasten is ook rekening gehouden met de spullen die in de kasten worden bewaard.

Chris maakte o.a. een ruime opbergkast voor in de gang, slaapkamer, bergruimte voor onder de trap, kast voor een wasmachine en droger in de badkamer, grote bergruimtes op zolder en een badkamer geheel op maat. Het resultaat is in 1 lijn met de woning en er is meer dan voldoende opbergruimte gerealiseerd.

"We hebben een nieuwbouwhuis dat ontworpen is door een architect. We wilden graag een aantal kasten en meubels op maat laten maken. Om op deze manier de ruimte zo optimaal te kunnen benutten en zo mooi mogelijk te laten uitkomen."

"Chris heeft daarin met ons meegedacht en mooie passende kasten gemaakt. De badkamer heeft een schuine kap met balken. Een standaard wasmeubel past daar niet tussen. Een door Chris op maat gemaakte wasmeubel zorgt ervoor dat dit wel mogelijk is."

"Naast het mooie werk dat hij maakt, werkt hij netjes en komt hij zijn afspraken keurig na."

- Rianne de Graaf

Bekijk meer werk van Chris

Eiken keuken
  • Keuken
  • Opbergruimte
Landelijke keuken en servieskast
  • Keuken
  • Meubels
  • Traprenovatie