The Nordic - Simple Branding

Landelijke badkamer en toilet

Voor de familie Sterkenburg heeft Chris een aantal authentieke meubels gemaakt voor zowel de badkamer als het toilet. De meubels zijn gemaakt uit eiken welke goed passen bij de landelijke sfeer van de woning. De meubels in de badkamer zijn zwevend opgehangen zodat het mooie patroon in de vloer zichtbaar blijkt.

Chris maakte voor de badkamer een ruime opbergkast, het badkamermeubel en de lijst voor de spiegel. In het toilet is wederom een zwevend meubel gemaakt voor plaatsing van de wasbak. Op de achterwand zijn twee schappen gemaakt die tevens het leidingwerk verbergen achter de uitsparingen. Dit alles in goed overleg wat resulteert in maatwerk en functionaliteit

"Toen wij hoorden, dat Chris, naast jachtbetimmering, zijn werkzaamheden had uitgebreid naar badkamers en keukens hebben wij snel contact met hem gezocht om onze wensen kenbaar te maken."

"Het eindresultaat mag er zijn! Alles is geworden, zoals wij het voor ogen hadden. Chris luistert goed, kan goed overleggen, staat open voor nieuwe ideeën en voelt ook goed "het karakter" van het huis aan, om een passend geheel te krijgen. Vakmanschap op hoog niveau."

- Fam Sterkenburg

Bekijk meer werk van Chris

Eiken keuken
  • Keuken
  • Opbergruimte
Landelijke keuken en servieskast
  • Keuken
  • Meubels
  • Traprenovatie