The Nordic - Simple Branding

Maritiem timmerwerk

Voor deze rondspant kotter van 15 meter heeft Chris van Andel in een periode van 6 maanden het gehele interieur gerealiseerd. Als je het hebt over jachtbouw dan heb je het over maatwerk en expertise. Chris is een echte vakman en heeft alle interieur elementen voor dit jacht zelf gemaakt.

Een kleine opsomming om een indicatie te geven wat er is gerealiseerd; de parket vloer, de badkamer, de slaapkamer, het meubilair, de raambakken, geïsoleerde wanden, tafels, trappen en bergruimte. Uiteraard alles op maat gemaakt op basis van een aangeleverd ontwerp.

Chris van Andel is wat mij betreft een uniek bedrijf. Enkele jaren geleden is mijn kotter door Chris betimmerd. De cascobouwer had mij Chris aanbevolen. Ik weet nu waarom, namelijk door de perfecte wijze van betimmeren. En dat niet alleen, het meedenken, het zoeken naar oplossingen, de inbreng, en de passie. Ik heb dit weinig ergens anders ondervonden.

Ook de gastvrijheid als je komt kijken. Wat ook bijzonder is, dat je als opdrachtgever zelf kunt kiezen wie je laat installeren. Het uiteindelijk resultaat is heel erg mooi. Er is geen plek te ontdekken waar de houtnerven niet met elkaar overeenstemmen. Het is werkelijk precisie-betimmering. En ook nog eens op de afgesproken tijd klaar.

Dit klinkt als een reclame, het is echter de waarheid, ik ben zeer tevreden!

- Familie Groenenboom

Bekijk meer werk van Chris

Eiken keuken
  • Keuken
  • Opbergruimte
Landelijke keuken en servieskast
  • Keuken
  • Meubels
  • Traprenovatie